Osobitná sadzba dane v roku 1994 Daň z príjmov fyzických osôb - Piršelová, Dagmar
K 1.1.1994 riešia výšku a spôsob vyberania osobitnej sadzby dane z príjmov najmä ustanovenia parag. 36 a 44n/ zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení zákonov č. 626/1992 Zb., 124/1993 Z.z. a 326/1993 Z.z. Daňovníci (rezidenti a nerezidenti), druhy príjmov, sadzby, uplatnenie osobitnej sadzby.