Zdanění, ceny a redistribuce - Vítek, Leoš
Náčrt možného budúceho vývoja štruktúry výnosov jednotlivých daní a posúdenie zmien v rozdeľovaní bohatstva spoločnosti v dôsledku relatívne rýchlo rastúcich cien v ČR od r.1993. Daňové výnosy, vplyv inflácie na daňový systém. Distribúcia daňového bremena, mechanizmus redistribúcie. Metódy indexácie. Indexácia v zahraničí. Výhody a nevýhody indexácie.