Zmeny v zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti - Piršelová, Dagmar
Najdôležitejšie zmeny, ktoré sa týkajú zdaňovania príjmov zo závislej činnosti a funkčných požitkov s účinnosťou od 1.1.1994. Ide o novelizáciu zákona č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení zákona č.626/1992 Zb. a zákona č.124/1993 Z.z.,zákonom č.326/1993 Z.z.