Zmeny v zdaňovaní príjmov zo závislej činnosti. 2 - Piršelová, Dagmar
Pokračovanie výkladu novely zákona č.286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení zákona č.626/1992 Zb. a zákona č.124/1993 Z.z., zákonom č.326/1993 Z.z..