Zákon o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov
Úplné znenie zákona Slovenskej národnej rady č.551/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.165/1993 Z.z. a zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.253/1993 Z.z.