Zákon o súdnych poplatkoch a poplatku za výpis z registra trestov
Úplné znenie zákona Slovenskej národnej rady č.71/1992 Zb. o súdnych poplatkoch a poplatku za výpis z registra trestov, ako vyplýva zo zmien a doplnkov vykonaných zákonom NR SR č.89/1993 Zb. a zákonom č.150/1993 Z.z.