Úplné znenie zákona č.213/1992 Zb. o spotrebných daniach - Greguš, J.
Úplné znenie zákona o spotrebných daniach č.213/1992 Zb. v znení zákona č.595/1992 Zb. s výkladom. Zákony nadobúdajú účinnosť 1. januárom 1993.