Úplné znenie zákona č.222/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty - Šimková, E.
Úplné znenie zákona č.222/1992 Zb. o dani z pridanej hodnoty v znení zákona NR SR č.159/1993 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č.14/1993 Z.z. o štátnom rozpočte SR na rok 1993 a o zmene zákonov v oblasti sociálneho zabezpečenia a niektorých ďalších zákonov a v znení zákona NR SR č.165/1993 Z.z. z 13. júla 1993, ktorým sa mení a dpĺňa zákon č.222/1992 zb. o dani z pridanej hodnoty v znení zákona č.596/1992 Zb. a ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č.511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách s ústave územných finančných orgánov a ktorým sa dopĺňa zákon č.618/1992 Zb. Colný zákon.