Úplné znenie zákona č.213/1992 Zb. o spotrebných daniach
Úplné znenie zákona č.213/1992 Zb. o spotrebných daniach v znení zákona č.595/1992 Zb. v znení zákona Národnej rady Slovenskej republiky č.159 z 9. júla 1993, ktorým a mení a dopĺňa zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.14/1993 Z.z. o štátnom rozpočte Slovenskej republiky na rok 1993 a o zmene zákonov sociálneho zabezpečenia a niektorých ďalších zákonov.