Institucionální uspořádání bankovního dohledu - Revenda, Zbyněk
Účastníci bankového dohľadu: vedenie banky, externý auditor, bankový supervízor. Centrálna banka sa podiela vždy na bankovom dohľade, okrem nej - špecializované vládne inštitúcie, ministerstvá. Počet inštitúcií bankového dohľadu. Náklady na dohľad. Bankový dohľad v bankovom systéme ČR.