Kolobeh z aj do jedného bodu S prezidentom VÚB, a.s., Jozefom Mudríkom hovoríme nielen o peniazoch - Mudrík, J.
S riaditeľom VÚB, a.s., Ing. J. Mudríkom o valnom zhromaždení VÚB 26.5.1994. Nedostatok zdrojov na poskytovanie úverov, refinancovanie komerčných bánk Národnou bankou Slovenska, úverová politika VÚB, dohoda medzi EXIM Bank of Japan a NBS. Všeobecný nedostatok peňazí nevyrieši zakladanie nových bánk. Dva varianty na rozhýbanie finančných prameňov: pôžičky zo zahraničia a emisia domácej meny na vopred presne určené a kontrolované účely.