Německá spolková banka - Fleischmann, M.
Nemecká spolková banka (Die Deutsche Bundesbank) je právnickou osobou a centrálnou bankou SRN. Organizačná štruktúra banky a jej zmeny v súvislosti so schválením novely zákona o Nemeckej spolkovej banke. Organizačná štruktúra správy riaditeľstva a zemskej centrálnej banky, ich činnosti. Referáty hlavných správ. Informačný systém banky. Bankový dohľad v SRN.