Podpora súkromného podnikania - Sedláková, G.
Poskytovanie bankových záruk Slovenskou záručnou bankou(SZB). Finančné zdroje podporných aktivít SZB. Hlavná forma podpory SZB pre malé a stredné podniky. Špecifické poskytovanie záruk SZB. Spolupráca SZB so zahraničnými partnermi.