Slovenskí bankoví manažéri získavajú skúsenosti aj v USA - Svitek, Jozef
Poznatky a skúsenosti J. Sviteka, riaditeľa odboru stratégie a marketingu ústredia Slovenskej kreditnej banky, a.s. Bratislava, jedného z 13 účastníkov amerického vzdelávacieho programu Bankers Abroad. 3. rok ho organizuje USAID v spolupráci so slovenskými inštitúciami a MF SR. Študijné predmety teoretickej časti, tri týždne pôsobenia v americkej bankovej inštitúcii.