Úvery nie sú kameňom úrazu Peniaze majú hodnotu v čase, zdôrazňuje Ing. Ivan Rojček - Rojček, I.
Riaditeľ žilinskej pobočky MORAVIA BANKY, a.s. Ing. Ivan Rojček o bankových službách, pracovníkoch vo finančnom sektore a základných údajoch o tomto súkromnom peňažnom ústave. Moderné technológie: automatizovaný platobný systém (home banking APS+), SWIFT. Poskytovanie úverov a poradenských služieb. Úlohy bankovníctva, východiská z platobnej neschopnosti, vyhliadky slovenskej ekonomiky.