Po dvoch rokoch privatizácie je Slovenská sporiteľňa stále v rukách štátu - Hajko, J.
Vplyv a.s. Slovenská sporiteľňa na slovenskú ekonomiku s 90 perc. vkladov obyvateľstva (110 mld Sk). FNM po vytvorení účastinnej spoločnosti vykonávateľom 100 perc. vlastníckych práv. Snaha o privatizáciu, 2. vlna kupónovej privatizácie, projekty, aktívny vstup FNM. Problémy okolo priameho predaja 34 perc. podielu základného imania spoločnosti. Vybrané ekonomické ukazovatele sporiteľne 1991-1993.