Vývoj úspor obyvatelstva v ČR v průběhu ekonomické transformace - Vavrejnová, Marie
Posúdenie zmien v úsporách obyvateľstva za 4-ročné obdobie ekonomickej transformácie v ČR. Vývoj celkového objemu a miera úspor (1989-1993). Úroková miera a jej vplyv na proces sporenia. Vývoj úsporných vkladov jednotlivých typov domácností. Očakávaný vývoj úspor obyvateľstva.