Důsledky měnové odluky na poptávku po hotovosti - Bulíř, Aleš
Priebeh menovej odluky vo februári 1993 v ČR. Dlhodobý vývoj obeživa. Vývoj obeživa tesne pred odlukou. Začiatkom r. 1993 - prudký pokles obeživa - vymykal sa modelu chovania z predchádzajúceho obdobia. Peňažné rozhodovanie verejnosti pri odluke (tab.).