Analýza indikátorů tržní struktury - Brada, J.
Spôsoby odhadu budúceho vývoja kurzov cenných papierov (CP) na základe verejne prístupných informácií technickou analýzou a využitím neverejných (tzv. insider) informácií fundamentálnou analýzou. Postupy technickej analýzy pri rozhodovaní o kúpe a predaji CP na základe poznania minulého vývoja určitých ukazovateľov popisujúcich časový priebeh burzových obchodov. Podrobne o analýze indikátorov tržnej štruktúry - technickej analýze burzových indexov. Teória tvorby portfolia CP.