Hotely - body - kupóny
Informácie o predaji kupónových akcií z niektorých českých privatizovaných podnikov (hotelov, kúpeľov a sanatórií). Tabuľkové spracovanie ponuky a dopytu akcií v jednotlivých privatizačných kolách prvej vlny kupónovej privatizácie.