Kapitálový trh a akcionár Vývoj kapitálového trhu - Šucha, V.
Postoje akcionárov po emitovaní akcií a výpise zo Strediska cenných papierov. Boom a útlm v obchode s cennými papiermi. Neznalosť stanov fondov a akciových spoločností, Obchodného zákonníka a zákona o investičných fondoch, teda práv a možností akcionára. Potreba kvalifikovaných informácií. O službách brokerských firiem v príspevku Poledňáka, P. na s.4 príl. Burzové noviny.