Kapitálový trh a finančné investície - Vlachynský, Karol
Skrátený výťah zo šiestej kapitoly publikácie "Kapitálový trh a finančné investície". Analýza akcií na kapitálovom trhu. Fundamentálna analýza. Technická analýza. Kombinácia fundamentálnej a technickej analýzy. Hypotéza "cesta naslepo". Iné prístupy k analýze akcií.