Obchodujeme s cennými papiermi - Slepecký, Jaroslav
Základné znalosti k problematike kapitálového trhu. Orientácia akcionárov v otázkach súvisiacich s obchodovaním s cennými papiermi - prehľad zákonov týkajúcich sa tejto oblasti. Oboznámenie sa s pojmami, ktoré sa dotýkajú obchodov s cennými papiermi - kapitálový trh, cenné papiere, obchodovanie s cennými papiermi.