Slovenským firmám nechýbajú iba kvalitné projekty, ale aj širšia škála zdrojov financovania - Pilková, Anna
Spôsob financovania dlhodobých potrieb firiem a projektov z iných ako úverových zdrojov obchodných bánk, konkrétne Slovenskej poľnohospodárskej banky, a.s. Bratislava, ktorá je manažérom emisie päťročných dlhopisov Slovenského energetického podniku, š.p. Bratislava s celkovým objemom 400 mil. Sk.