Znovu hotely - body - kupóny
Informácia o predaji kupónových akcií z niektorých slovenských a českých privatizovaných podnikov (hotelov, kúpeľov a sanatórií). Tabuľkové spracovanie akcií a dopyt k ponuke v jednotlivých kolách prvej vlny kupónovej privatizácie.