VÚB už začala poskytovať úvery z prostriedkov Exim banky - Nedavaška, P.
Financovanie rozvojových projektov malých a stredných súkromných podnikateľov z prostriedkov, ktoré VÚB, a.s. poskytla japonská Export-Import Bank - Exim Bank - vo výške 1,2 mld Sk. Komisia rozhodujúca o pridelení úveru, podmienky jeho poskytnutia. Úver A do 20 mil. Sk, úver B nad 20 mil. Sk. Úroková sadzba, termín čerpania úveru.