Dosavadní výsledky "východoevropských" hospodářských transformací (a jejich možné politické konsekvence) - Stehlík, J.
Hospodársky vývoj 18-tich postsocialistických krajín Európy za r. 1990-1993. Vývoj hrubého domáceho produktu (HDP), miera inflácie, miera nezamestnanosti, saldo platobnej bilancie - ukazovatele hospodárskeho stavu jednotlivých krajín.