Memorandum o hospodárskej politike na roky 1994 a 1995
Text Memoranda (prijaté vládou SR koncom mája 1994) - dokumentu, na základe ktorého Medzinárodný menový fond o dva mesiace neskôr schválil pre Slovensko pohotovostný (stand-by) úver vo výške 169 mil. USD. Časti: ciele hospodárskeho programu, politika vonkajšia, fiškálna, cenová, menová a mzdová, privatizácia, finančná reforma, reštrukturalizácia podnikov, rozvoj súkromného sektora.