Prezident SR o transformácii Slovensko je krajina, ktorá vie, čo chce a vie ako to dosiahnuť - Kováč, M.
Prejav prezidenta SR Michala Kováča vo vzdelávacom stredisku Švajčiarskej bankovej spoločnosti vo Wolfsbergu. Úspechy vo vzťahu k medzinárodným finančným inštitúciám. Výhody pre zahraničných investorov. Opatrenia vlády na stabilizáciu rozpočtového hospodárenia. Impulzy na hospodárske oživenie, rast výkonnosti ekonomiky, privatizačný proces (príprava 2. vlny kupónovej privatizácie).