Kupónová privatizácia: druhá vlna predo dvermi Delenie majetku, aké nemá vo svete obdobu - Pumová, A.
Transformácia našej ekonomiky cestou privatizácie. Priebeh prvej vlny kupónovej privatizácie, ktorá sa začala 17.2.1992 a skončila 5.12.1992 uzavretím 5. kola. Začiatok druhej vlny kupónovej privatizácie 5.9.1994. Rozsah majetku privatizovaného v druhej vlne. Prijímanie a schvaľovanie privatizačných projektov.