Kupónová privatizácia
Predbežný zoznam podnikov a majetkových účastí štátu určených na privatizáciu s použitím investičných kupónov. Predbežný zoznam akciových spoločností s majetkovou účasťou FNM SR, ktorých akcie budú ponúkané na predaj za investičné kupóny.