O veľkej privatizácii - Kolaříková, M.
Článok podáva informácie o najdôležitejších zmenách, ktoré priniesla novela zákona o veľkej privatizácii. Novela vytvára právne predpoklady na priebeh druhej vlny kupónovej privatizácie. Ide o zákon č.60/1994 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa tzv. zákon o veľkej privatizácii. Podnet na spôsob privatizácie. Privatizačný projekt a rozhodnutie o privatizácii. Slovenský pozemkový fond a veľká privatizácia. Zmeny v postavení Fondu národného majetku a použitie jeho majetku. Ďalšie zmeny právnej úpravy veľkej privatizácie vykonané prijatím zákona č.172/1994 Z.z. a zákona č.244/1994 Z.z.