Prezentuje sa Georgetown University Rešpektovať logickú nadväznosť vývoja - Viksnins, G.J
Stretnutie absolventov programu Pew economic freedom fellows v Bratislave. S profesorom Georgetownskej univerzity Georgeom J. Viksninsom o skúsenostiach ekonomík juhovýchodnej Ázie, spoločné znaky, dôraz na logickú nadväznosť vývoja pri transformačnom programe. Transformácia ekonomiky v Litve, prechod na novú menu, personálne problémy.