Transformácia, reštitúcia a privatizácia v poľnohospodárstve - Štefanovič, Milan
Súčasné aktuálne otázky občanov na ukončenie transformácie. Proces reštrukturalizácie poľnohospodárstva. Zákony, upravujúce vlastnícke vzťahy v oblasti poľnohospodárstva. Predpisy, upravujúce spôsoby prevodu nehnuteľností do súkromného vlastníctva. Praktické problémy pozemkového vlastníctva. Evidencia nehnuteľností a práca katastrálneho úradu. Reštitučné a transformačné nároky v poľnohospodárskych družstvách.