Usmerňovanie mzdovej náročnosti - Minková, Ľuboslava
Nariadenie vlády Slovenskej republiky č.165/1994 Z.z. z 21. júna 1994 o podrobnostiach o usmerňovaní mzdovej náročnosti produkcie v podnikateľských subjektoch v roku 1994 s výkladom. Nariadenie vlády nadväzne na predpokladaný vývoj spotrebiteľských cien v II. polroku 1994 vymedzuje pre podnikateľské subjekty v znení zákonov rámec, v ktorom budú povinné udržiavať pohyb priemerných nominálnych miezd, ako aj výšku regulačného odvodu v prípade prekročenia vymedzeného rámca. Postup výpočtu sumy regulačného odvodu.