Zoznam podnikov z druhej vlny privatizácie, na ktoré boli vydané rozhodnutia o privatizácii v období od 23. júna 1994 do 22. augusta 1994
Abecedne usporiadaný zoznam uvádza: názov vstupného objektu (štátneho podniku), IČO, názov výstupnej jednotky, metóda privatizácie, dátum schválenia, hodnota majetku, podiel metódy.