Ekonomické výsledky poľnohospodárskych podnikov na Slovensku v roku 1993 - Žitný, J.
Prieskum výsledkov hospodárenia slovenských poľnohospodárskych podnikov za r. 1993. Rozdelenie sledovaných subjektov podľa podnikateľskoprávnych foriem a podľa oblastí podnikania. Porovnanie výsledkov s r. 1992.