Integrace českého zemědělství do Společné zemědělské politiky ES - Vojtěch, V.
Základná charakteristika Spoločnej poľnohospodárskej politiky ES a jej reformy. Situácia českého poľnohospodárstva a potravinárskeho priemyslu vo vzťahu k uvažovanej integrácii. Dôsledky integrácie ČR do ES pre české poľnohospodárstvo. Trh ČR sa stane súčasťou spoločného trhu ES, prijatie ochrany trhu ES voči tretím krajinám, prijatie cenovej a kvotačnej politiky ES a spoločné financovanie spoločnej poľnohospodárskej politiky ES.