Prieskum názorov manažmentu poľnohospodárskych podnikov na aktuálne otázky rozvoja poľnohospodárstva - Mach, František
Príčiny poklesu výkonnosti poľnohospodárstva. Opatrenia na ozdravenie poľnohospodárstva (legislatívno-právne, hospodárske, organizačné opatrenia). Riešenie problémov zamestnanosti. Poskytovanie štátnych dotácií do poľnohospodárstva.