Problémy agrárnej politiky v krajinách strednej Európy s prechodnou ekonomikou - Blaas, Gejza
Medzinárodná konferencia v Bratislave v decembri r. 1993. Transformácia poľnohospodárstva v postsocialistických krajinách, aplikácia agrárnopolitických nástrojov uplatňovaných vo vyspelých krajinách s trhovou ekonomikou, metódy analýzy a prognózy pôsobenia nástrojov agrárnej politiky. Skúsenosti Rakúska a Nemecka. Ceny a dotácie. Ciele agrárnej politiky.