Správa o stave agropotravinárskeho komplexu v roku 1993 a ekonomických podmienkach realizácie koncepčných zámerov v roku 1995. 1
Výber z tzv. Zelenej správy schválenej vládou SR 30.8.1994. Analytická časť, hodnotenie postavenia agropotravinárskeho komplexu v národnom hospodárstve, jeho produkcia, výsledky transformácie a plnenie zámerov agrárnej politiky.