Integračné procesy v Európe a ich vplyv na politiku cestovného ruchu Švajčiarska a Rakúska - Funtíková, Miroslava
Európska politika cestovného ruchu. Vplyv spoločného vnútorného trhu Európskej Únie na politiku cestovného ruchu Švajčiarska. Vplyv spoločného vnútorného trhu EÚ na politiku cestovného ruchu Rakúska.