Nevyhnutnosť rešpektovania ekologických kritérií v rozvoji cestovného ruchu v okrese Rožňava - Gaj, M.
Metodologické východiská rozvoja cestovného ruchu. Určenie identity regiónu v oblasti cestovného ruchu. Metodický postup riešenia vývoja cestovného ruchu v okrese Rožňava. Konkrétne výsledky riešenia rozvoja cestovného ruchu v ôsmich krajinných celkoch, napr. Dobšiná, Revúca, Nižná Slaná, Jelšava.