Osobitosti účtovného informačného systému kúpeľného podniku - Šuranová, Zuzana
Príslušnosť kúpeľného podniku k cestovnému ruchu a osobitosti jeho výkonov. Osobitosti účtovného informačného systému v oblasti investičného majetku, v oblasti zásob, v oblasti peňažných prostriedkov, v oblasti finančných zdrojov, v oblasti vnútropodnikových väzieb a i. Organizačno-právna forma kúpeľného podniku.