Politika cestovného ruchu vo Švajčiarsku a v Rakúsku - Funtíková, Miroslava
Ciele politiky cestovného ruchu dvoch alpských krajín rozlohou a počtom obyvateľov blížiacich sa Slovensku. Vybrané ekonomické nástroje politiky cestovného ruchu dvoch krajín patriacich k vyspelým priemyselným a obchodným krajinám s rozvinutým cestovným ruchom. Finančná podpora cestovného ruchu.