Tvorba organizačnej štruktúry cestovného ruchu v regiónoch Slovenska - Gúčik, Marián
Problém rozvoja cestovného ruchu v obciach a regiónoch Slovenska a východiská jeho riešenia. Úlohy orgánov územnej samosprávy a štátnej správy v cestovnom ruchu. Úlohy podnikateľskej sféry v cestovnom ruchu. Činnosť miestnych združení cestovného ruchu. Zásady pri zakladaní miestnych a regionálnych združení cestovného ruchu.