Vidiecky turizmus na Slovensku Zásady a pravidlá organizácie vidieckeho turizmu na Slovensku
Skrátená verzia Zásad a pravidiel organizácie vidieckeho turizmu na Slovensku, ktorý slúži ako metodická pomôcka podnikateľom. Definícia vidieckeho turizmu. Cieľ, účel rozvoja vidieckeho turizmu. Základné požiadavky na kvalitu životného prostredia vidieckych sídiel a vybavenosť objektov zapojených do podnikateľských aktivít turizmu. Personálne podmienky vykonávania vidieckeho turizmu. Konkrétne možnosti podpory rozvoja vidieckeho turizmu.