Vzťah ekológie a ekonómie v strediskách cestovného ruchu - Patúš, Peter
Hľadanie spoločnej platformy pre spolužitie ekológie a ekonómie v oblasti cestovného ruchu. Očakávania účastníkov cestovného ruchu, podnikateľských subjektov a ochrany prírody od ekonómie a ekológie.