Zapojenie poľnohospodárskych subjektov do služieb cestovného ruchu na vidieku - Mach, František
Pôsobenie ekonomických činiteľov v podmienkach ekonomickej reformy. Zapojenie poľnohospodárskych podnikov a ďalších podnikateľských subjektov na vidieku, do rozvoja vidieckeho cestovného ruchu. Právomoc obcí ako základných článkov regiónu.