Úlohy a financovanie činnosti zväzov cestovného ruchu v Nemecku - Stadtfeld, F.
Zväzy odvetvia cestovného ruchu a ich činnosť. Zväzy cestovného ruchu na spolkovej alebo regionálnej úrovni v Nemecku. Tendencie v práci zväzov cestovného ruchu. Členovia a úlohy zväzov cestovného ruchu.